Oslavte zlatý hattrick Mistrovským ležákem | SK Slavia Praha
Více

Oslavte zlatý hattrick Mistrovským ležákem

Třetí mistrovská sezona Slavie v řadě končí! Partner klubu Pivovary Lobkowicz přichystal na sešívané oslavy speciální dárek - limitovanou edici svého ležáku.

Na sezonu 2020/21 se bude vzpomínat. Slávisté zkompletovali mistrovský hattrick, po dvou letech získali prestižní double - výhru v lize i domácím poháru, a v Evropské lize dokráčeli mezi nejlepších osm klubů.

Výjimečný ročník si proto zaslouží výjimečné pivo.

„Při této příležitosti jsme pro fanoušky nejstaršího fotbalového klubu v zemi uvařili speciální limitovanou edici Mistrovského ležáku. Pivo nese název Hattrick – Mistrovský ležák a vyznačuje se plnou chutí, typickou sladovou vůní a jemnou hořkostí," říká marketingová manažerka Pivovary Lobkowicz Martina Husková.

Limitovanou edici ležáku mohou fanoušci zakoupit ve fanshopu Slavie na stadionu v Edenu.

Pivo je také od pondělí 24. května dostupné v e-shopech s rozvozem piva: pivo-cernahora.czpivo-jezek.czpivo-rychtar.czpivo-platan.cz a také v pivovarských prodejnách jednotlivých pivovarů skupiny Pivovary Lobkowicz.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články