Šestice hráčů míří na hostování | SK Slavia Praha
Více

Šestice hráčů míří na hostování

Lukáš Červ, Michal Beran, Jakub Markovič, Daniel Kosek, Ondřej Karafiát a Patrik Hellebrand zahájili letní přípravu. Jejich hostování v nových klubech se bude ještě řešit.

Lukáš Červ, Michal Beran a Jakub Markovič zahájili přípravu v Pardubicích. Daniel Kosek v Brně, Ondřej Karafiát v Mladé Boleslavi a Patrik Hellebrand v Českých Budějovicích. 

Dvacetiletý záložník Lukáš Červ strávil minulou sezonu na hostování v druholigové Vysočině Jihlava, kde nastoupil do 24 zápasů, vstřelil sedm branek a přidal také čtyři asistence. V nejvyšší soutěži si připsal zatím jen jeden zápas, když nastoupil v minulé sezoně za Slavii. Brankář Jakub Markovič, kterému bude v červenci 20 let, v minulé sezoně hostoval nejdříve v Mladé Boleslavi, kde ale odchytal jen tři zápasy. V zimě se přesunul do druholigové Vlašimi, kde si připsal sedm startů. 

Michal Beran hostoval na podzim v Liberci, v zimě se chtěl poprat o místo v sestavě sešívaných a naskočil do osmi utkání. 

Patrik Hellebrand strávil minulou sezonu také ve dvou klubech, na podzim hostoval na Slovácku, na jaře v Opavě. Za oba kluby si připsal celkem 25 soutěžních zápasů. Dvacetiletý obránce Daniel Kosek v uplynulé sezoně hostoval v Liberci a Bohemians. Ondřej Karafiát se po podzimní části ve Slavii stěhoval do Liberce.

Mladíci Matyáš Vágner, Denis Višinský, Michal Hošek, Jonáš Kneifel, Štěpán Starý, Jakub Křišťan, Matěj Jurásek a Tomáš Rigo momentálně trénují s druholigovou Vlašimí. Jan Matoušek se připravuje v Liberci, kde má hostování do 30. června, o jeho budoucnosti se však bude ještě jednat.

Smlouva končí 30. června Lukáši Pokornému a Jakubu Jugasovi. Jugas zamířil do polské Cracovie, kde mu držíme palce!

Ve středu zahájí letní přípravu A-tým. Hráči se v Edenu sejdou k testům na COVID před čtvrtečním odjezdem na soustředění. O složení kádru pro začátek přípravy budeme informovat během středy.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články