Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme | SK Slavia Praha
Více

Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme

Taras Kačaraba odehrál s maskou na obličeji na hřišti Maccabi Haifa celý zápas a po prohře 0:1 jen marně skrýval zklamání z výkonu týmu.

Slávisté sice domácí Maccabi Haifa přestříleli, na bod jim to ale nestačilo. Soupeř neustále hrozil, a to zejména po ztrátě míče sešívanými. „Soupeř byl velmi rychlý, a když jsme šli do útoku, nechával vepředu tři hráče. My jsme pak opakovaně špatně hlídali jejich brejky. Když padnul ten gól, tak to byla stejná situace, taky padnul z brejku,“ popsal Taras Kačaraba, v čem byli domácí silní.

Na tiskové konferenci litoval ale především toho, že Slavia nevyužila zkušeností z minulého kola Konferenční ligy v Nizozemsku. „I v zápase s Feyenoordem nám nevyšel první poločas. Nepoučili jsme se, proti Maccabi nám nevyšel znovu. Neovládali jsme hru, je to velká škoda,“ nebyl spokojen.

Ukrajinský reprezentant, který se na trávníky na vlastní riziko předčasně vrátil minulý týden po vážném zranění lebky, které utrpěl v domácím zápase proti Unionu Berlín uzavřel své odpovědi výzvou k urychlenému zlepšení. „Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme, a pak nechat na hřišti úplně všechno. Jsem ze zápasu a našeho zklamaný,“ zakončil.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články