Informace k prodeji vstupenek na zápas s Boleslaví | SK Slavia Praha
Více

Informace k prodeji vstupenek na zápas s Boleslaví

V rámci 18. kola čeká Slavii domácí zápas s týmem FK Mladá Boleslav. Utkání odehrajeme vzhledem ke zhoršené epidemiologické situaci v celé zemi a Vládou ČR vyhlášenému nařízení jen s tisícovkou diváků na stadionu. V článku najdete všechny důležité informace.

Kvůli epidemiologické situaci je vládou vyhlášen nouzový stav na 30 dní, což bohužel ovlivňuje i nedělní zápas Slavie s Mladou Boleslaví. Aktuální nařízení totiž povoluje venkovní hromadné akce maximálně pro 1000 lidí. To se samozřejmě dotkne i nedělního ligového utkání s Boleslaví.

Informace ohledně vstupenek a permanentek

Na nedělní zápas se tak s permanentní nebo klasickou vstupenkou nedostanete. Vstupenky zakoupené na utkání v rámci předprodeje na Ticketportalu jsou tedy neplatné. Nákup vstupenky bude v systému stornován a peníze dostanete automaticky zpět na účet (storno provedené platby bude učiněno k datu zaplacení vstupenky).

Slavia má v letošní sezoně více než 9 tisíc permanentkářů. Vzhledem k tomu, že část povolené kapacity stadionu musí být vyhrazena pro oficiální hosty, dlouhodobé partnery a majitele skyboxů, dostalo by se jen na zlomek permanentkářů.

Zbývající vstupenky budou proto rozdělené mezi permanentkáře z řad Odboru přátel a Fanklubu, kteří nebyli na zápase s Teplicemi. Pokud jste tedy permanentkář a patříte do některé z fanouškovských skupin, obraťte se prosím na ni.

Sektor hostí zůstane v souladu s regulemi LFA uzavřený. Dle aktuálního nařízení se nesmí prodávat ani alkoholické nápoje.

Nadále platí opatření, že na utkání se dostanou až na výjimky pouze fanoušci, kteří jsou očkovaní nebo prodělali COVID 19 v posledních 180 dnech.

Informace k zápasu

Zápas se bude vysílat na O2 TV Sport v neděli 12. prosince od 15:00 a přenos nabídneme i formou audia přes Slavia Radio. Všechny důležité informace najdete také na našich sociálních sítích nebo v online přenosu na klubovém webu. Fanshop bude mít otevřeno od 10:00 do 17:00.

Slavia děkuje všem fanouškům, že nová opatření chápou. Věříme, že se brzy na stadionu setkáme opět ve vyšším počtu. Zároveň bychom chtěli vyjádřit velkou podporu všem zdravotníkům a lékařům, kteří v těchto dnech bojují za zdraví nás všech. Prosíme všechny fanoušky, aby dodržovali veškerá nařízení. Děkujeme.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články