Mohamed Tijani odchází na hostování do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Mohamed Tijani odchází na hostování do Teplic

Slávistický obránce Mohamed Tijani odchází do Teplic, kde bude hostovat během jarní části letošní sezony.

Čtyřiadvacetiletý obránce Mohamed Tijani, který pochází z Pobřeží Slonoviny, začínal v českém fotbale ve Vyškově, odkud přestoupil do Jihlavy. V polovině sezony 2019/20 přišel do Slavie na hostování. Za sešívané tehdy naskočil do dvou ligových utkání a v létě pak stvrdil svůj trvalý přestup podpisem smlouvy. 

První polovinu minulé sezony strávil na hostování v Liberci, kde odehrál osm zápasů ve FORTUNA:LIZE a pět utkání v Evropské lize. V zimě musel podstoupit operaci předního zkříženého vazu a absolvovat dlouhou rekonvalescenci. Jarní části sezony stráví na hostování v Teplicích, které se momentálně nachází na předposledním místě ligové tabulky, kde načerpá potřebnou herní praxi.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články