Strategické partnerství se společností Strive Football Group | SK Slavia Praha
Více

Strategické partnerství se společností Strive Football Group

SK Slavia Praha a Strive Football Group, přední soukromý vlastník a provozovatel fotbalových klubů a akademií, se dohodly na uzavření strategického partnerství.

Díky partnerství budou moci hráči Strive Football Group přecházet ze svých mládežnických i profesionálních akademií a klubů do Slavie. Tento přesun jim umožní se dále rozvíjet v mezinárodně uznávaném klubu a zažít jedinečnou příležitost k dalšímu růstu.

„Jsme hrdí na to, že jsme partnerem SK Slavia Praha, předního a historického klubu. Sdílíme silné hodnoty a jsme motivováni k rozvoji talentovaných hráčů po celém světě,“ říká Ravy Truchot, prezident Strive Football Group.

„Pro nás je zásadní, že se nám podařilo docílit exkluzivního partnerství s organizací, která provozuje několik akademií pro Paris Saint-Germain, vlastní profesionální akademie, vlastní fotbalové kluby v USA i Evropě a má desítky skautů v Africe. Ve Slavii chceme určitě udržet české jádro, doplněné o kvalitní a adekvátní cizince. A to je místo, kde nám partnerství může jednoznačně pomoci. Máme dva hráčské pilíře, na kterých Slavia stojí, a to je český a mezinárodní. Slavia musí být otevřený klub k oběma těmto pilířům. Musíme splňovat nejpřísnější mezinárodní standard pro působení afrických hráčů u nás. Věřím, že v tomto nám toto partnerství jednoznačně pomůže,“ vysvětluje předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík.

Cílem Strive Football Group je dosáhnout maximálního rozvoje potenciálu hráčů. Působí na 3 kontinentech a má širokou základnu talentovaných hráčů, kteří na sobě neustále pracují. Tímto partnerstvím vzniká pro nejtalentovanější hráče možnost hrát ve Slavii.

Partnerstvím se Slavií Praha společnost Strive Football Group očekává možnost rozvoje prostřednictvím inovativních přístupů cross-country a cross-platform přístupů. Přidáním evropského partnera s nedávnými úspěchy v soutěžích UEFA je Strive Football Group potěšena, že může svým hráčům v Africe, Evropě a USA poskytnout osvědčenou fotbalovou příležitost.

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články