​Po trefách Olayinky a Traorého se mi ulevilo | SK Slavia Praha
Více

​Po trefách Olayinky a Traorého se mi ulevilo

Na výhře 4:1 nad svým bývalým klubem se Mads Emil Madsen podílel asistencí na druhý gól. Jak hodnotil vlastní výkon i výhled do odvety, která proběhne za týden v Rakousku?

Jak se cítíte po zápase?
„Jsem opravdu šťastný, že jsme vyhráli. Byl jsem trochu nervózní, když snížili, ale když jsme dali ty poslední dva góly, tak se mi opravdu ulevilo. Tyhle dva góly budou opravdu důležité do odvety.“

Měl jste zvláštní motivaci proti svému bývalému klubu?
„Samozřejmě trochu ano. Vždycky mám motivaci hrát, ale když hrajete proti svému bývalému klubu, chcete vyhrát ještě o trochu víc.“

Jste spokojený s vlastním výkonem? Přihrál jste na druhý gól.
„Mám radost za asistenci, ale myslím, že v ostatních aspektech hry jsem mohl zahrát lépe.“

Co očekáváte od odvety?
„Čekám další těžký, intenzivní zápas a doufám, že znovu vyhrajeme.“

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články