Hrajte s námi na CZC.cz Slavia Cupu | SK Slavia Praha
Více

Hrajte s námi na CZC.cz Slavia Cupu

Slavia esports ve spolupráci s CZC.cz pořádá turnaj ve FIFA 22. Zahrají si všichni slávisti, od mládeže až po profesionální hráče!

Přihlaste se na CZC.cz Slavia Cup a zahrajte si FIFU o hodnotné ceny včetně podepsaných slávistických suvenýrů a herního vybavení od CZC Gaming. Přihlásit se mohou všichni permanektáři ve formuláři zde.

Naplánované jsou čtyři turnaje a následné grand finále přímo v gaming roomu Edenu. Do dvou komunitních turnajů se může přihlásit každý. Odehraje se i turnaj pro slávistickou mládež a permanentkáře. Přenosy z turnaje můžete sledovat na našem Twitch kanále.

Turnaj permanentkářů se bude hrát na Playstationu 4 ve formátu B01 single elimination (na jeden zápas, po prohře v turnaji končíte) v módu klubů. V komunitním turnaji se bude hrát v režimu Ultimate Team na Playstationu 5 a dle umístění odnášíte body pro kvalifikaci do finálové osmičky, ve které budou čekat i slávističtí hráči Kubajz a Kobby.

Ve finále komunitního turnaje se bude hrát o 15 000 Kč! V turnajích permanentkářů můžete vyhrát věcné slávistické ceny i herní vybavení od našich partnerů CZC.cz a Samsung Odyssey.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články