ONLINE: Od 18:00 druhý přípravný zápas s Rapidem Bukurešť | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 druhý přípravný zápas s Rapidem Bukurešť

Slávisté od 18:00 hrají přípravný zápas na soustředění v Rakousku. V Oeppingu je čeká rumunský Rapid Bukurešť. Poprvé hrají Jurečka a Tiéhi.

Trenér Jindřich Trpišovský vybral pro utkání s devátým týmem uplynulé sezony rumunské ligy do základní sestavy dva nováčky. V útoku čeká premiéra reprezentačního útočníka Václava Jurečku. Po boku Tomáše Holeše a Ibrahima Traorého ve středu pole nastupuje Christ Tiéhi, jehož hostování s opcí z Liberce se finalizuje.

Složení stoperské dvojice zůstalo stejné jako v prvním přípravném utkání, bránit svatyni Ondřej Koláře budou Aiham Ousou a Eduardo Santos. Levou stranu mají na starosti Oscar s Ewertonem a napravo operují Douděra s Mosesem Usorem. Na lavičce je připravena čerstvá jedenáctka včetně nejnovější posily Matěje Valenty.

Přímý přenos můžete sledovat na našem YouTube kanále nebo níže. Pokud zápas nemůžete sledovat, nechte se zápasem provést Radiem Slavia.

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Santos, Oscar – Holeš, Tiéhi – Usor, Traoré, Ewerton – Jurečka

Lavička: Kovář, Olayinka, Tecl, Sor, Ševčík, Hromada, Schranz, Valenta, Kačaraba, Jurásek D., Icha

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Přímý přenos

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články