Informace pro fanoušky na zápas s Hradcem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Hradcem

Zápas proti Hradci Králové na stadionu v Mladé Boleslavi se hraje v neděli 31. července od 16:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Pozor, ve stejný den hraje první kolo i slávistické Béčko a sice na domácím hřišti na Xaverově proti Prostějovu od 10:15. Fanoušci tam mohou spojit cestu a navštívit oba zápasy v jeden den. Výjezd autobusem Odboru přátel a Tribuny Sever tomu bude přizpůsoben, více informací naleznete níže.

Prodej vstupenek

Vstupenky do sektoru hostí (primárně sektory M a L) jsou v prodeji online od pondělí 25. července 10:00. Sektor N pak bude v prodeji v den zápasu na místě od 14:30. Cena vstupenky je 200 Kč.

VSTUPENKY KUPUJTE ZDE!

Pro rodiny s dětmi lze také online kupovat vstupenky do sektorů vedle sektoru hostí (tedy sektory K a I). V den zápasu budou v prodeji na místě sektory J a H, pokladna bude u sektoru hostí. Vstup na stadion do sektorů K až H bude pro slávistické fanoušky v rohu stadionu - BRÁNA 2. Přijďte proto prosím tímto vchodem, NECHOĎTE HLAVNÍM VCHODEM - BRÁNA 1. Pro sektor hostí i nadále platí BRÁNA 3. Všechny vstupy naleznete níže na plánku.

Zlevněné vstupenky pro studenty a seniory po předložení průkazu za 100 Kč lze kupovat na místě před zápasem. Děti do 130 cm mají vstup zdarma. Pokladna pro vstup do sektorů H až K bude u sektoru hostí, ale jen v případě, že nebude vyprodáno.

Pokud si zakoupíte vstupenku do jiných sektorů mimo východní tribunu, nebudete vpuštěni v červenobílých symbolech.

Výjezd fanouškovských organizací

Autobus Odboru přátel zrušen.

Tribuna Sever vypravuje autobus, informace naleznete zde.

Informace o výjezdu Fanklubu naleznete též na jejich webu.

Parkování u stadionu

Adresa Městského stadionu v Mladé Boleslavi je U Stadionu 1118, Mladá Boleslav. Pokud se chystáte na utkání autem, pro parkování využijte parkovací plochy u obchodního centra Kaufland anebo v Havlíčkově ulici v blízkosti stadionu. Všechna tato parkoviště mohou být placená.

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů i pokladny sektoru hostů jsou z ulice Jiráskova a otevírají 90 minut před začátkem utkání. Fanoušci se slávistickými symboly nebudou vpuštěni do sektorů pro domácí fanoušky, je však možnost symboly uschovat a vyndat je až přímo na východní tribuně v sektorech K, J, I a H.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky. Na utkání nemusí být vpuštěni podnapilí fanoušci.

Doporučujeme fanouškům nastudovat Návštěvní řád stadionu.

Návštěvníkům Městského stadionu je zakázáno vnášet do prostoru Městského stadionu zejména následující předměty nebo jiné předměty obdobné povahy či účelu: rasistický, hanlivý, vulgární propagandistický materiál, zbraně jakéhokoli druhu, spreje, leptavé, hořlavé a barvící látky, láhve, poháry/kalichy, džbány, plechovky/konzervy, neskládané předměty jako žebřík, stolička, židle, krabice, atp., ohňostroje/rachejtle, světlice, dýmovnice a ostatní pyrotechnické předměty, tyče pro vlajky či transparenty, mechanicky poháněné nástroje způsobující hluk, alkoholické nápoje a drogy jakéhokoli druhu, zvířata, laser ukazovátko, kufry, velké tašky, batohy, profesionální fotoaparáty, videokamery a ostatní přístroje pro účely profesionálního zaznamenání zvuku.

V sektoru hostů budou přítomni stevardi Slavie.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články