B-tým: V sobotu od 17:00 venku proti Táborsku | SK Slavia Praha
Více

B-tým: V sobotu od 17:00 venku proti Táborsku

Slávsitický B-tým v sobotu čeká druhé kolo Fortuna Národní Ligy. Od 17:00 se představí na hřišti Táborska, kam můžete slávisty přijet podpořit!

Zápas Táborsko - Slavia B se odehraje na stadionu v Kvapilově ulici (Kvapilova 3075, 390 03 Tábor). Táborsko loňskou sezonu F:NL zakončilo na osmém místě, v prvním kole nového ročníku remizovalo 1:1 na hřišti Příbrami.

Na stadionu bude otevřen sektor pro hostující fanoušky, ale fanoušci Slavie si můžou koupit vstupenky i do jiných sektorů. Jednotná cena vstupu je 80,- Kč, děti do 140 cm mají vstup zdarma. Na zápase bude zajištěno občerstvení. Dorazte podpořit mladé slávisty na cestě za prvními druholigovými body!

Jediné parkoviště se rekonstruuje, proto fanouškům doporučujeme zaparkovat v okolních ulicích.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články