Vyjádření ke krokům Etické komise FAČR | SK Slavia Praha
Více

Vyjádření ke krokům Etické komise FAČR

Slavia bere na vědomí pondělní kroky Etické komise FAČR a je připravena se bránit.

Jiří Bílek i SK Slavia Praha berou na vědomí pondělní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Klub se musí nejprve seznámit s obsahem spisu, v každém případě se bude v rámci tohoto řízení aktivně bránit. Jsme přesvědčeni, že se v průběhu řízení ukážou veškerá podezření jako neopodstatněná.

Jak klub už dříve uvedl, ve Slavii byla přijata velmi přísná pravidla o komunikaci a chování k rozhodčím. Pro všechny zaměstnance klubu platí přísný zákaz komunikovat s rozhodčími před nebo po zápase. V průběhu zápasu přísně dodržujeme předpisy LFA a FAČR.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články