Hovory z Edenu: Rozhovor s Jaroslavem Tvrdíkem | SK Slavia Praha
Více

Hovory z Edenu: Rozhovor s Jaroslavem Tvrdíkem

Ve čtvrtek odpoledne mluvil Jaroslav Tvrdík v rozhovoru z Edenu o tématech okolo klubu.

Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík v rámci série rozhovorů Hovory z Edenu mluvil ve čtvrtek s předsedou Odboru přátel Slavie a odbočky AREA 114 Davidem Ocetníkem o tématech okolo Slavie. Rozhovor začal otázkou na zdravotní stav Jaroslava Tvrdíka a zraněné hráče Ivana Schranze, Tomáše Holeše a Yiru Sora.

Dále se probírala výkonnost Eduarda Santose, letní nedotažené přestupy, sportovní cíle klubu na aktuální sezonu, skvělá forma Stanislava Tecla, vyšetřování zápasů B-týmu ve třetí lize, špatné podmínky pro fanoušky před zápasem s Plzní, výkony rozhodčích v lize, slávistická mládežnická akademie na Šeberově, televizní práva v lize a oslavy 130 let založení klubu.

Celý záznam Hovorů z Edenu si můžete pustit na Slavia TV:

Aktuálně

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Další články