Zapojte se do aukce Maksyma Talovjerova! | SK Slavia Praha
Více

Zapojte se do aukce Maksyma Talovjerova!

Maksym Talovjerov pořádá aukci předmětů, které mu věnovali jeho spoluhráči ze Slavie. Zapojte se do aukce, přispějte na dobrou věc a získejte unikátní dresy nebo kopačky.

Ukrajinský hráč Maksym Talovjerov, který aktuálně hostuje v Liberci, pořádá aukci na podporu své rodné země, která potřebuje finanční a materiální pomoc vzhledem k probíhající válce s Ruskem. Maksym od svých spoluhráčů ze Slavie získal několik cenných dresů, kopaček anebo od trenéra Trpišovského slavnou "kšiltovku Trpišovku". Nyní máte šanci vše vydražit, získat zajímavý suvenýr a ještě přispět na dobrou věc.

A co konkrétně se draží? Podepsaný ligový dres Maksyma Talovjerova, podepsaný dres z Konferenční ligy Ondřeje Kúdely, podepsané kopačky Davida Hovorky a podepsaná "kšiltovka Trpišovka". Vyvolávací cena dresů je symbolických 1892 korun a vyvolávací cena kšilovky a kopaček je 500 korun. Abyste se mohli zapojit do aukce, je třeba se na stránce zaregistrovat nebo přihlásit, pokud už máte uživatelský účet vytvořený.

Aukce potrvá do soboty 1. října 12 hodin, a pokud výherce aukce bude přítomen na nedělním zápase s Libercem, může mu vydraženou věc osobně předat přímo Maksym Talovjerov.

Výtěžek aukce věnuje Maksym Talovjerov na nákup lékařského přístroje RENASYS◊ EZ MAX, který pomáhá léčit chronická i akutní zranění.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články