AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na zápas s Bohemians | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na zápas s Bohemians

V článku si přečtěte informace o vstupenkách a vstupu na zápas s Bohemians Praha 1905 na stadionu v Ďolíčku.

Zápas se hraje v neděli 30. října od 15:00 v Ďolíčku.

Prodej vstupenek

Vstupenky do sektoru hostí byly rozděleny mezi fanouškovské organizace Odbor přátel, Fanklub a Tribunu Sever, které se o rozdělení vstupenek postarají vlastní cestou. Část vstupenek Tribuny Sever bude k volnému prodeji v TS Storu, více na jejich Facebooku během dnešního dne.

Pochod

Sraz bude v Edenu a pochod vyjde ve 13:30.

Vstup na stadion

Sektor pro vlajkonoše hostů je umístěn na východní tribuně v sektoru D, přístup je z rohu ulic Sportovní a Vršovická přes vchod č. 2.

Vstup na stadion je možný 60 minut před zápasem, tedy od 14:00. Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem. Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného.

Doporučujeme všem fanouškům, aby přišli na stadion s dostatečnou časovou rezervou. Pokud máte vstupenky na jiná místa než do sektoru hostů, upozorňujeme, že Bohemians si vyhrazuje právo na nevpuštění fanoušků na stadion. Doporučujeme proto přijít na hlavní tribunu bez slávistických symbolů.

Prosíme fanoušky, aby k věšení velkých vlajek používali zejména horní plot sektoru, popřípadě prostor pod sektorem. Vlajkami není možné překrývat reklamní LED panely u hřiště.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články