ONLINE: Od 18:45 v Edenu o postup v UECL se Sivassporem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 v Edenu o postup v UECL se Sivassporem

Sešívaní hrají ve čtvrtek od 18:45 poslední zápas skupiny Evropské konferenční ligy se Sivassporem. Jakou sestavu vybral trenér Jindřich Trpišovský?

Oproti poslednímu ligovému zápasu proti Bohemians udělal trenérský štáb čtyři změny v sestavě. Jakuba Hromadu nahradil v defenzivní dvojici zálohy Christ Tiéhi. Davida Douděru vyměnil v záloze Ondřej Lingr a Václava Jurečku vystřídal Ewerton. Místo Stanislava Tecla hraje Yira Sor.

Lukáš Masopust hraje svůj jubilejní 150. soutěžní zápas v sešívaném dresu.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Lukáše Provoda, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ivana Schranze a Ibrahima Traorého. Na soupisce pro Konferenční ligu chybí Jakub Hromada a Václav Jurečka. K dispozici není trenérskému štábu ani Moses Usor, který si odpykává disciplinární trest za tři žluté karty.

Sestava: Kolář – Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Tiéhi, Oscar – Lingr, Ewerton, Olayinka - Sor
Lavička: Dvořák, Sirotník, Tecl, Santos, Douděra, M. Jurásek, Kričfaluši, A. Pudil, Biegon, Labík

Zápas začíná v Edenu v 18:45 a přímým přenosem ho odvysílá ČT sport.

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články