ONLINE: Od 18:45 v Edenu o postup v UECL se Sivassporem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 v Edenu o postup v UECL se Sivassporem

Sešívaní hrají ve čtvrtek od 18:45 poslední zápas skupiny Evropské konferenční ligy se Sivassporem. Jakou sestavu vybral trenér Jindřich Trpišovský?

Oproti poslednímu ligovému zápasu proti Bohemians udělal trenérský štáb čtyři změny v sestavě. Jakuba Hromadu nahradil v defenzivní dvojici zálohy Christ Tiéhi. Davida Douděru vyměnil v záloze Ondřej Lingr a Václava Jurečku vystřídal Ewerton. Místo Stanislava Tecla hraje Yira Sor.

Lukáš Masopust hraje svůj jubilejní 150. soutěžní zápas v sešívaném dresu.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Lukáše Provoda, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ivana Schranze a Ibrahima Traorého. Na soupisce pro Konferenční ligu chybí Jakub Hromada a Václav Jurečka. K dispozici není trenérskému štábu ani Moses Usor, který si odpykává disciplinární trest za tři žluté karty.

Sestava: Kolář – Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Tiéhi, Oscar – Lingr, Ewerton, Olayinka - Sor
Lavička: Dvořák, Sirotník, Tecl, Santos, Douděra, M. Jurásek, Kričfaluši, A. Pudil, Biegon, Labík

Zápas začíná v Edenu v 18:45 a přímým přenosem ho odvysílá ČT sport.

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články