ONLINE: Od 18:00 venku proti Zlínu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 venku proti Zlínu

Sešívaní od 18:00 odehrají poslední ligový zápas podzimu. V rámci 16. kola FORTUNA:LIGY vyzvou na venkovní půdě Zlín. Jakou sestavu zvolil pro toto utkání trenérský štáb?

Jindřich Trpišovský udělal oproti zápasu s Baníkem jedinou změnu, Mosese Usora nahradil Lukáš Masopust. Při volbě sestavy trenéři vsadili na osvědčenou záložní dvojici, pozice defenzivních štítů patří Hromadovi s Oscarem. Ze stran budou na hrotu hrajícího Václava Jurečku doplňovat David Douděra s Peterem Olayinkou, který tým povede do zápasu s kapitánskou páskou.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ivana Schranze, Ibrahima Traorého, Aihama Ousoua a Matěje Juráska.

Sestava: Kolář – Masopust, Kačaraba, Santos, Jurásek D. – Hromada, Oscar – Douděra, Lingr, Olayinka – Jurečka

Lavička: Dvořák, Sirotník – Tiéhi, Tecl, Provod, Sor, Ewerton, Kričfaluši, Usor

Poslední ligový zápas podzimu začíná na zlínské Letné od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články