ONLINE: Od 18:45 Liga mistryň proti St. Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 Liga mistryň proti St. Pöltenu

Fotbalistky Slavie dnes čeká třetí utkání Ligy mistryň, od 18:45 hodin vyzvou v Lokotrans Areně v Mladé Boleslavi rakouský St. Pölten. Jakou sestavu posílá bojovat o první vítězství ve skupině trenér Karel Piták?

Branku v Lokotrans Areně bude střežit Olivie Lukášová, na pravé straně obrany bude pracovat Denisa Veselá, levou stranu obstará Michaela Khýrová. Ve středu obrany nastoupí sehraná dvojice ve složení Simona Necidová a kapitánka týmu Diana Bartovičová. Pozici defenzivního štítu zajistí Alika Keene, před ní bude fungovat Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková. Na stranách zálohy bude Franny Černá a Petra Divišová. Na hrotu nastoupí útočnice Tereza Kožárová.

Zdravotní problémy nepustí do hry Gabrielu Šlajsovou, Lucii Bendovou a Martinu Šurnovskou.

Sestava: Lukášová, Veselá, Necidová, Divišová, Khýrová, Keene, Bartovičová, Krejčiříková, Szewieczková, Černá, Kožárová

Lavička: Fuchsová, Růžičková, Vithová, Nekesa, Goretkiová, Tenkrátová, Abrahamsson

Zápas začíná od 18:5 a přímým přenosem ho odvysílá youtube kanál DAS, zde.

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY Hradec. Rekord, první trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články