Slavia přivádí posily nejen na trávník | SK Slavia Praha
Více

Slavia přivádí posily nejen na trávník

Představenstvo Slavie rozšiřuje Yansong Liu a Martin Říha. Do dozorčí rady SKS byli nominování Marek Beitl a Meng Li. Od nového roku se stane manažerem zodpovědným za činnost A-týmu Přemysl Kovář.

Novými členy představenstva SK Slavia Praha se stali Yansong Liu, strategický ředitel CITIC Europe Holdings (majoritní akcionář klubu), a Martin Říha, dosavadní generální sekretář SKS.

Do dozorčí rady SKS na pozici místopředsedy majoritní akcionář nominoval Marka Beitla, investičního ředitele CITIC Europe Holdings, a na pozici člena dozorčí rady Meng Li, ředitelku kanceláře předsedy představenstva CITIC Europe Holdings.

Cílem pro příští rok je získat jeden z pohárů – mistrovský titul nebo pohár MOL Cup. Obě pozice jsou klíčové pro postup do předkol evropských soutěží – Ligy mistrů a Evropské ligy.

„Jsem si vědom toho, že je to velmi ambiciózní cíl v těžké konkurenci našich soupeřů a posílit proto musíme nejen v rámci A-týmu, ale také v rámci managementu SKS,“ říká Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva SKS.

Doplnění představenstva umožní částečné přerozdělení kompetencí mezi jednotlivými členy představenstva.

Yansong Liu bude mít na starosti zejména vztahy s majoritním akcionářem. Martin Říha ke své stávající pravomoci generálního sekretáře bude nově odpovědný za klíčové projekty a dlouhodobý rozvoj Slavie.

Klub posílí i na dalších manažerských pozicích. Manažerem odpovědným za činnost A-týmu SKS se s účinností od 1. 1. 2023 stane Přemysl Kovář.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články