V pátek odpoledne dvojzápas proti Servette | SK Slavia Praha
Více

V pátek odpoledne dvojzápas proti Servette

Sešívané čekají během pátečního odpoledne dvě přípravná utkání proti Servette Ženeva. První odehrají od 13:30, druhé od 16:30. Zápasy můžete sledovat na Slavia TV.

Slávisté už za sebou mají jedno přípravné utkání. V neděli si na domácím hřišti za Edenem poradili s Hradcem, který zdolali 1:0 po trefě Mosese Usora. Na hřišti se protočily dvě jedenáctky.

V pátek od 13:30 a 16:30 českého času odehrají sešívaní dvojutkání proti Servette Ženeva, aktuálně druhému týmu švýcarské nejvyšší soutěže. Servette drží s 25 body po 16 kolech naději na Ligu mistrů v příští sezoně. V předminulé sezoně uhráli třetí místo, o ročník dřív se umístili čtvrtí. Minulá sezona jim tolik nevyšla, když skončili na šesté pozici.

Za švýcarský klub nastupuje v obraně hvězdný Gael Clichy, který se proslavil v dresu Arsenalu a Manchesteru City. Následně oblékal i dres tureckého Basaksehiru. Sportovním ředitelem klubu je Philippe Senderos, který také hájil barvy londýnského Arsenalu po sedm let.

Proti Servette se slávisté v soutěžním utkání představili naposledy na podzim v roce 2001 v Poháru UEFA, kde po domácí remíze 1:1 a venkovní prohře 0:1 vypadli v prvním kole. Oba páteční zápasy můžete sledovat v přímém přenosu na Slavia TV!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články