V pátek odpoledne dvojzápas proti Servette | SK Slavia Praha
Více

V pátek odpoledne dvojzápas proti Servette

Sešívané čekají během pátečního odpoledne dvě přípravná utkání proti Servette Ženeva. První odehrají od 13:30, druhé od 16:30. Zápasy můžete sledovat na Slavia TV.

Slávisté už za sebou mají jedno přípravné utkání. V neděli si na domácím hřišti za Edenem poradili s Hradcem, který zdolali 1:0 po trefě Mosese Usora. Na hřišti se protočily dvě jedenáctky.

V pátek od 13:30 a 16:30 českého času odehrají sešívaní dvojutkání proti Servette Ženeva, aktuálně druhému týmu švýcarské nejvyšší soutěže. Servette drží s 25 body po 16 kolech naději na Ligu mistrů v příští sezoně. V předminulé sezoně uhráli třetí místo, o ročník dřív se umístili čtvrtí. Minulá sezona jim tolik nevyšla, když skončili na šesté pozici.

Za švýcarský klub nastupuje v obraně hvězdný Gael Clichy, který se proslavil v dresu Arsenalu a Manchesteru City. Následně oblékal i dres tureckého Basaksehiru. Sportovním ředitelem klubu je Philippe Senderos, který také hájil barvy londýnského Arsenalu po sedm let.

Proti Servette se slávisté v soutěžním utkání představili naposledy na podzim v roce 2001 v Poháru UEFA, kde po domácí remíze 1:1 a venkovní prohře 0:1 vypadli v prvním kole. Oba páteční zápasy můžete sledovat v přímém přenosu na Slavia TV!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články