Béčko v přípravě v sobotu proti Jablonci | SK Slavia Praha
Více

Béčko v přípravě v sobotu proti Jablonci

Slávistický B-tým zahájil přípravu na jarní část FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Po týdenním soustředění v Nymburce se sešívaní sešli opět na Xaverově a vyhlížejí první přípravný zápas, který proběhne už tuto sobotu s Jabloncem.

Slávistický B-tým se po týdenním soustředění v Nymburce sešel opět na Xaverově k tréninku. Už v sobotu totiž na sešívané čeká první přípravný zápas s rezervou Jablonce.

Utkání s Jabloncem je na programu v sobotu 14. ledna od 13:00 na Xaverově. Vstupné je zdarma. Zápas nebude možné sledovat online.

„V přípravných zápasech chceme zase navázat na tréninky, aby si kluci vyzkoušeli také jiné pozice a samozřejmě chceme také vyhrávat,“ říká před prvním přípravným zápasem asistent trenéra Michal Šmíd.

„Na zápasy se už těšíme moc. Je to něco jiného než hrát na tréninku proti sobě, na zápas se musíme připravovat. Doufám, že utkání přípravná utkání zvládneme dobře jak herně, tak i výsledkově, abychom byli na ligu připravení,“ těší se na utkání kapitán Jakub Kopáček.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články