Béčko v přípravě v sobotu proti Jablonci | SK Slavia Praha
Více

Béčko v přípravě v sobotu proti Jablonci

Slávistický B-tým zahájil přípravu na jarní část FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Po týdenním soustředění v Nymburce se sešívaní sešli opět na Xaverově a vyhlížejí první přípravný zápas, který proběhne už tuto sobotu s Jabloncem.

Slávistický B-tým se po týdenním soustředění v Nymburce sešel opět na Xaverově k tréninku. Už v sobotu totiž na sešívané čeká první přípravný zápas s rezervou Jablonce.

Utkání s Jabloncem je na programu v sobotu 14. ledna od 13:00 na Xaverově. Vstupné je zdarma. Zápas nebude možné sledovat online.

„V přípravných zápasech chceme zase navázat na tréninky, aby si kluci vyzkoušeli také jiné pozice a samozřejmě chceme také vyhrávat,“ říká před prvním přípravným zápasem asistent trenéra Michal Šmíd.

„Na zápasy se už těšíme moc. Je to něco jiného než hrát na tréninku proti sobě, na zápas se musíme připravovat. Doufám, že utkání přípravná utkání zvládneme dobře jak herně, tak i výsledkově, abychom byli na ligu připravení,“ těší se na utkání kapitán Jakub Kopáček.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články