Druhé přípravné utkání B-týmu v pátek v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Druhé přípravné utkání B-týmu v pátek v Edenu

B-tým odehraje už v pátek druhý přípravný zápas. Místo sobotního utkání s Žižkovem slávisté vyzvou v Edenu od 17:30 Přepeře.

Slávisté se už zítra představí v druhém přípravném duelu na jarní část FORTNUA:NÁRODNÍ LIGY. Svěřenci trenéra Marka Jarolíma vyzvou v pátek 20. ledna na umělé trávě v Edenu účastníka ČFL FK Přepeře. Utkání je na programu od 17:30 a vstupné je zdarma. Online přenos ze zápasu nebude.

Slávistický B-tým v prvním zimní přípravném zápase porazil rezervu Jablonce 3:2. „Přistoupili jsme k zápasu tak, že jsme se rozdělili na dva týmy, abychom do úvodu přípravy najeli v tom, že všichni dostanou prostor. Pak to samozřejmě ten zápas zkreslí, jsou to dva jiné poločasy. Mrzí mě obdržené branky, protože to hodně zkreslí výsledek zápasu, který byl jednoznačný. Objevila se spousta dobrých věcí a pěkných akcí, které kluci přenesli z toho, co po nich chceme,“ hodnotil utkání s Jabloncem hlavní trenér sešívané rezervy.

Původně naplánované sobotní utkání na Xaverově s Žižkovem je zrušené.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články