Do Edenu bez cedule se žádostí o dres. Místo toho soutěže | SK Slavia Praha
Více

Do Edenu bez cedule se žádostí o dres. Místo toho soutěže

Vstup na zápasy ve Fortuna Areně v Edenu už nebude možné s kartonovou cedulí se žádostí o dres. Klub se po debatě s fanoušky rozhodl toto chování zakázat.

K naší lítosti jsme zaregistrovali organizovanou skupinu, která na domácích utkáních Slavie využívá děti, aby pomocí kartonových cedulí žádaly hráče o dres.

Děti nefandí Slavii, byly k vidění i na jiných stadionech. Získané dresy jsou následně předmětem komerčního prodeje. Slavia takovéto jednání odsuzuje, má jistotu, že se jedná o organizovanou skupinu, a chce "žebrání" učinit přítrž, podobně jako řada dalších klubů.

Ze strany fanoušků Slavie je tento způsob nabytí dresů rovněž předmětem ostré kritiky. Cenný suvenýr budou moci naši malí příznivci nově získat prostřednictvím soutěže na všech domácích duelech.

Nová soutěž o dresy

Slavia pro své dětské fanoušky, kteří přijdou do Fortuna Areny na zápas fandit, pořádá soutěž o dres podepsaný celým týmem. Co musí vaše dítě udělat pro to, aby domácí dres podepsaný všemi hráči A-týmu získalo?

Soutěž bude probíhat po celou jarní část sezony a nadstavby během domácích zápasů. Děti do 15 let věku se mohou při každém domácím zápase zúčastnit v sektoru Rodiče a děti soutěže, jejíž výsledky vyhodnotíme vždy po konci utkání. Vítěz soutěže získá na dalším domácím zápase domácí dres podepsaný hráči A-týmu.

Do soutěže se mohou děti zapojit už při zápase proti Slovácku. A jaký budou mít děti tentokrát úkol? Nakreslete svého oblíbeného hráče Slavie. Nezapomeňte na zadní stranu obrázku uvést křestní jméno autora obrázku, věk, sektor, ze kterého jste Slavii fandili během zápasu, a také kontaktní telefonní číslo. Obrázek přineste do sektoru Rodiče a děti kdykoliv před zápasem, během něj či po jeho skončení, a předejte ho našim hosteskám. Všechny obrázky následně po skončení soutěže v prostorách sektoru vystavíme.


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články