B-tým v neděli od 10:15 s Třincem | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 s Třincem

V neděli slávistický B-tým vyzve v rámci 18. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na domácí půdě od 10:15 Třinec. Na slávisty tak čeká první jarní domácí zápas.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma první jarní domácí zápas FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci 18. kola sešívaní vyzvou Třinec, se kterým se utkají v neděli 12. března od 10:15 na Xaverově.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Třinec se nachází na předposledním místě tabulky s osmnácti body. První jarní kolo svěřenci trenéra Martina Zbončáka prohráli na půdě pražské Dukly 2:0.

Sešívaní ztrácí na právě předposlední Třinec dva body, stejně tak jako na čtrnáctou Vlašim. Slávistický B-tým v minulém kole prohrál s rezervou Sparty 2:0. „Soupeř měl spoustu šancí. Aleš Mandous nás několikrát podržel. I takové zápasy se někdy dají vyhrát, tentokrát by to ale bylo naprosto nezasloužené, kdybychom zvítězili. Vytvořili jsme si toho strašně málo. Zápas jsme nechytli, rozhodně umíme hrát lépe. Mrzí mě, že jsme se v takhle sledovaném zápase nepředvedli ve světle, ve kterém umíme a které bychom měli předvést,“ říkal po posledním ligovém utkání trenér Marek Jarolím.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články