Páteční otevřený trénink Slavie pro DONOR | SK Slavia Praha
Více

Páteční otevřený trénink Slavie pro DONOR

Před sobotním šlágrem 23. kola FORTUNA:LIGY zpřístupnili slávisté svůj páteční trénink fanouškům. Výtěžek z prodaných vstupenek jde na konto sdružení DONOR.

S DONOREM, který se v motolské nemocnici stará o podporu a pomoc pacientům po transplantaci kmenových buněk se závažnými akutními i chronickými onemocněními, Slavia dlouhodobě spolupracuje.

K pátečnímu poledni bylo na otevřený trénink prodáno 333 vstupenek v hodnotě 30 tisíc korun. Celá částka poputuje na konto sdružení DONOR. O hudební doprovod otevřené tréninku se postará Tony P, který vystoupil rovněž na říjnovém 304. derby. Pro fanoušky, kteří do Edenu dorazí, bude připraveno i občerstvení.

Ve prospěch DONORU proběhnou i další aktivity předcházející souboji Slavie s Plzní. Slávisté nastoupí ve speciální sadě dresů, na které bude zvěčněno logo sdružení. To Slavia už několik sezon nosí na dresu v pohárových soutěžích.

Před výkopem utkání předají kapitáni Slavie a Plzně zástupcům DONORU šek na 200 tisíc korun, na který se složily oba týmy.

„Je úžasné, že dva klíčové fotbalové kluby naší ligy mohou ukázat něco dalšího než jenom běžnou rivalitu. Že se dokáží sjednotit na podpoře věcí, které jsou důležitější,“ těší předsedu sdružení DONOR prof. MuDr. Petra Sedláčka.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články