V semifinále MOL Cupu doma proti Bohemians | SK Slavia Praha
Více

V semifinále MOL Cupu doma proti Bohemians

Páteční los domácího poháru určil, že sešívaní v boji o finále MOL Cupu vyzvou v domácím prostředí v rámci vršovického derby Bohemians. Oficiálním hracím dnem semifinále je pak středa 5. dubna 2023.

Slávisté se mezi čtyři nejlepší celky domácího poháru dostali po výhrách nad Duklou (4:0), Karvinou (2:0) a Vyškovem (4:0) při celkovém skóre 16:0.

Bohemians na cestě do semifinále vyřadili i loňského vítěze MOL Cupu Slovácko, na jeho hřišti zvítězili 2:1. Vzájemný ligový souboj mezi Slavií a Bohemkou skončil 30. října výhrou sešívaných 4:1, dvakrát se trefil Peter Olayinka, po jedné brance přidali Václav Jurečka s Ondřejem Lingrem.

„Jsme spokojení, že hrajeme doma. Určitě to nebude nic lehkého, Bohemians to ukazují v letošní sezoně, jsou na pátém místě v aktuální tabulce a dokázali na Slovácku vyřadit obhájce trofeje. Těšíme se, že budeme hrát doma, a chceme udělat radost fanouškům a postoupit,“ zhodnotil semifinálového soka manažer A-týmu Přemysl Kovář, který byl losu osobně přítomen.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články