B-tým i dorostenci odehráli víkend bez ztráty bodu. | SK Slavia Praha
Více

B-tým i dorostenci odehráli víkend bez ztráty bodu.

B-tým zvládl důležitou bitvu s Třincem a vyhrál 3:1. Dorostenci si poradili s Příbramí i Jabloncem. Na A-tým navázali starší žáci a porazili Plzeň. Připomeňte si výsledky mládežníků v souhrnném článku.

Sobota 11. března

U19

FK Viagem Příbram vs. SK Slavia Praha 0:3 (0:1)

Sestava: Kolodziej – Kolář (46. Lopatář), Žitný, Pančev, Herák (85. Hausman) – Shami (46. Piták), Hájek, Pech – Trédl (70. Toula), Pikolon (70. Mikulanda), Ogungbayi

Góly: 9. a 58. Trédl, 90. Pančev

Hodnocení trenéra Milana Titěry: V utkání jsme houževnatého soupeře přehrávali a pustili jen do jediné šance po chybné rozehrávce. Z naší strany chybělo pro více gólu rychlejší rozhodování, správný výběr řešení a kvalitnější koncovka. Dobré pasáže se střídaly na tvrdé umělce s nepřesnostmi v dovednostech. Pozitivem je druhé utkání po sobě bez inkasované branky. Naše očekávání ze zápasu jsme ale nenaplnili.

U17

FK Viagem Příbram vs. SK Slavia Praha 0:2 (0:1)

Sestava: Kessel – Kolísek, Holub (46. Zima), Křístek, Boledovič (83. Hanzelka) – Slončík (46. Zelingr), Zamazal, Naskos – Belžík, Lacko, Jinoch Jan (75. Steklý)

Góly: 27. Lacko, 76. Naskos

Hodnocení trenéra Davida Střihavky: Jsem rádi, že soupeř zvolil hluboký obranný blok, protože nás to nutí ho překonávat. Oba poločasy byly víceméně podobné. Kombinačně jsme byli stabilní a dokážeme si vytvořit tlak i vyložené šance po hezkých akci. Bohužel se nám ale nedařilo je proměňovat. Ve druhé půli jsme zlepšili presink po ztrátě míče ve středu hřiště. Máme v tom rezervy. Pozitivum je, že jsme soupeře do ničeho nepustili a udrželi nulu. Příbram totiž v domácích utkání vždy skórovala.

U15

SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň 8:2 (4:2)

Sestava: Vávra – Chaluš (41. Janota), Ferenc, Červenka (41. Brázda), Kovář (57. Motyčka) – Palaščák (41. Magada), Horváth, Kubů – Drašnar (41. Pastyřík), Hájek (57. Klepáč), Skokan

Góly: 6. a 44. Kubů, 26., 50. a 56. Horváth, 30. Červenka, 38. Drašnar, 79. Klepáč

Hodnocení trenéra Pavla Němce: Viděli jsme skvělé ofenzivní představení a góly po nádherných akcích. Naši hráči předvedli kvalitní výkony. Soupeř si nevytvořil žádné šance a oba góly jsme jim darovali našimi chybami. Po dvou měsících náročných zápasů proti zahraničním soupeřům, jsme si zahráli, se vším respektem k soupeři, jednodušší zápas.

U14

SK Slavia Praha vs. FC Viktoria Plzeň 7:1 (5:1)

Sestava: Fukna – Kratochvíl, Pancíř, Kuneš – Chadima (41. Kubeš), Srb, Kupera (41. Svoboda), Mašek, Baroš – Ilinčić, Kozhushko

Góly: 4. a 5. Mašek, 24. Ilinčić, 27. Srb, 30. a 63. Pancíř, 77. Kozhushko

Hodnocení trenéra Jakuba Glance: Kluci dnes skvěle vstoupili do zápasu a v páté minutě už jsme vedli 2:0. První poločas jsme byli dominantní, nebezpeční jak z výstavby tak i z presinku. Druhý poločas byla naše kombinace mnohem více nepřesná. Kazili jsme jednoduché přihrávky a v určitých úsecích hry nám dělalo potíže se prokombinovat z vlastní poloviny. I přesto jsme ale soupeře do žádné vážnější situace nepustili. Naopak jsme před soupeřovou brankou některé situace ve druhém poločase řešili až příliš individuálně namísto lepšího a týmového řešení.

U12

FC Tempo Praha U13 vs. SK Slavia Praha 12:3

Sestava: Jeřábek, Odei, Rigoci, Rusyn, Dvořák, Kopřiva, Kočí, Rakár, Kléma, Šíma, Všetečka, Vavrla

Góly: 2x Rakár, Rigoci

Hodnocení trenéra Davida Pilaře: Dnešní zápas byl především bojovný. Od začátku jsme se prali s menším hřištěm a velký problém nám dělaly offsidové situace. Nedokázali jsme se přizpůsobit a hráči Tempa se pohybovali za naší linií. Trestali naše sebemenší zaváhání ve výstavbě hry rychlým přechodem nahoru, kde měli rychlostně vybavené hráče. Také nám dělalo potíže dohrávání osobních soubojů, kde naši hráči neměli takovou sílu jako hráči soupeře. Pozitivní bylo, že jsme se snažili o otáčení hry. Srazila nás ale dnešní naivita nebo slabší přihrávka za obranu soupeře. Tímto způsobem jsme soupeři umožnili jít do přečíslení. Máme radost z toho, jaké góly jsme dnes dali, ať už tomu bylo po kombinaci nebo po individuální akci.

U11

FC Tempo Praha U12 vs. SK Slavia Praha 6:2

Sestava: Vohralík, Bayo, Botnari, Dvořák, Ficl, Franěk, Freimann, Hlaváč, Jozífek, Kočina, Lžíčař, Paur, Valenta, Pokorný

Góly: Valenta, Franěk

Hodnocení trenéra Tomáše Wolfa: Odehráli jsme velmi dobrých prvních pětačtyřicet minut. Velmi dobře jsme se dostávali ze soupeřova presinku a vytvářeli jsme si šance. Bohužel jsme měli špatnou koncovku a místo toho abychom vedli 6:2, tak jsme 2:3 prohrávali. Soupeř ze dvou šancí obě proměnil a jeden gól jsme si dali skoro vlastní. Poté přišel dvacetiminutový výpadek, kdy jsme byli hodně nepřesní v rozehrávce a neměli jsme dobrý pohyb v nabídce. Posledních pětadvacet minut už jsme se zase vrátili zpět k převaze, ale znovu nás trápila koncovka. Góly většinou dostáváme po chybách ve výstavbě nebo po ztrátách nahoře a rychlých protiútocích.

U7

SK Slavia Praha vs. Bohemians Praha 1905 U8

Hodnocení trenéra Petra Bystričana: Utkali jsme se s těžkým soupeřem. Kluci z Bohemky byli hodně silový, ale i přesto se naši kluci snažili hrát s míčem. V zápase se objevovali dovednosti, které se učíme a z toho máme velkou radost.

Neděle 12. března

B-tým

SK Slavia Praha vs. FK Třinec 3:1 (1:1)

Sestava: Dvořák - Masopust (61. Hošek), Kričfaluši, Konečný, Bořil - Pech, Šubert (46. A. Pudil), Planka (82. M. Pudil) - M. Jurásek (72. Nikl), Jurečka, Beran (82. Šmiga D.)

Góly: 16. Šubert, 46. Beran, 48. Jurečka

Hodnocení trenéra Marka Jarolíma: S vítězstvím jsme moc spokojení. Dali jsme tři góly, mohlo jich být ale ještě více. Měli jsme skvělý vstup do druhé půle, ten byl raketový, zásadní moment zápasu. První poločas jsme hráli dobře, trochu jsme se ale uspali a byli jsme šetrnější, než jsme měli být. Mohli jsme Třinec dorazit, byly tam šance a nadějné brejky. Ve druhé půli jsme dali dva góly po pěkných akcích. Závěr bychom si představovali dohrát jinak, přesvědčivěji. Do zápasu jsme ale šli v nějaké situaci, kterou jsme zvládli. Opět velké díky klukům z A-týmu, že nám pomohli. Hráli velice dobře a zbytku týmu, našim mladým klukům jejich přítomnost ohromně prospěla. Mohli se o ně opřít. Díky tomu se zvedly i jejich výkony.

U18

SK Slavia Praha vs. FK Jablonec U19 5:3 (0:0)

Sestava: Rezek – Bouchner, Mervard, Hausman, Kopecký – Slončík (62. Hanzelka), Lopatář (46. Jelínek), Dufek – Zelingr (56. Urban), Steklý (56. Kašpírek), Toula (80. Tomas)

Góly: 47. Steklý, 57. Jelínek, 65. Kašpírek, 74. Urban, 81. Tomas

Hodnocení trenéra Jaroslava Machače: V prvním poločase jsme viděli vysokou intenzitu hry na obou stranách. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, byli aktivní a vytvořili si i náznaky šancí, ale žádná se neujala. Po patnácti minutách se hra vyrovnala. Soupeř nastřelil tyč a měl i několik nebezpečných závarů. Poté se neujala ani Dufkova střela z úhlu, a tak se šlo o poločase do kabin bez gólu. Vstup do druhé půle byl klíčový. Dali jsme rychlý gól a hráli přímočařeji. Přidali jsme i další branky. Bohužel jsme dostali hloupé góly po nedůsledném bránění a soupeř utkání zdramatizoval, když snížil na 4:3. Důležitý uklidňující gól dal po krásné hlavičce Tomas. V závěru Jablonec hru úplně otevřel a mohli jsme přidat ještě další góly, ale nestalo se.

U16

SK Slavia Praha vs. FK Jablonec U17 6:0 (2:0)

Sestava: Obdžálek – Palivec, Hubička, Beran, Jelínek (60. Fuksa) – Filippov (60. Kotrba), Adam, Čížek – Kumpan (60. Sehnoutka), Šmiga, Kolařík

Góly: 7. a 84. Kolařík, 42. Šmiga J., 59. Čížek, 61. Beran, 90. vlastní

Hodnocení trenéra Jaroslava Machače: Dnes jsme hráli opět proti obrannému bloku, což jsme zvládli. Hráli jsme s chutí, v pohybu a byli jsem dobří na míči. V první půli chyběla jen větší kvalita a souhra ve finální fázi. Ve druhé půli jsme se zlepšili, a proto padlo více branek. Čtyřikrát dokonce zvonila tyč, několikrát jsme z jasných pozic trefili brankáře. Branek tedy mělo být mnohem víc. Soupeře jsme k ničemu nepustili.

U9

Miniturnaj Horní Měcholupy U10

Hodnocení trenéra Jana Duse: V neděli jsme sehráli miniturnaj proti o rok starším soupeřům z Tempa, Hradce Králové a Jablonce. Až na zápas proti Hradci, ve kterém nám vůbec nevycházela výstavba hry a prohrávali jsme snad každý souboj, můžeme být spokojeni. V každém zápase jsme se snažili být odvážní v držení míče a ve hře jeden na jednoho.

U8

Turnaj Dobříš U9

Celková umístění:
1. Bohemians Praha 1905
2. FK Viagem Příbram
3. SK Slavia Praha

Hodnocení trenéra Lukáš Bohovyče: V neděli jsme se zúčastnili turnaje pro U9 v Dobříši. První dva zápasy jsme si hodně zastříleli a soupeře k ničemu nepustili. Poté jsme trochu přestali hrát, ale nakonec jsme se dokázali vrátit k tomu, co se nám dařilo v prvních zápasech. Byli jsme u všech míčů první a dařilo se nám proměňovat šance. První těžším soupeřem byla Příbram. Zápas byl celou dobu velmi vyrovnaný a dařilo se nám jeden na jednoho i v nabídce hráčů bez míče. Nakonec jsme gólem v poslední vteřině remizovali. Po prohře s výrazně silnější Bohemkou kluci trochu vypadli z koncentrace a v dalších zápasech už nebyli tak aktivní, ale pořád se snažili.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články