Informace pro fanoušky na derby žen | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na derby žen

Fotbalistky Slavie čeká první jarní derby sezony, které se odehraje na hlavním stadionu soupeře v epet Areně v neděli 26.března od 14:00 hod. Informace o vstupenkách si přečtěte v článku.

Derby žen se vrací do epet Areny po sedmnácti letech, kdy se ještě v původní Toyota Aréně v roce 2006 odehrálo poprvé. Fotbalistky Sparty mají momentálně v tabulce náskok jediného bodu a proto budou slávistky potřebovat vaši podporu, aby se vrátily do čela tabulky!

„První jarní derby je pro nás velmi důležité a dovolím si mluvit za celý náš tým, že bychom byly velmi rády, kdyby nás tam přišlo podpořit co nejvíce diváků - jelikož právě oni nám mohou pomoci k tomu, abychom v tomto důležitém zápase uspěly. Podpora našich fanoušků je pro nás velmi důležitá a vždy nám dokáže pomoct a myslím si, že zrovna v tomto zápase bude velmi zásadní,“ zve na utkání brankářka Slavie Olivie Lukášová.

Vstupenky na utkání

Vstupenky na derby žen v epet Aréně stojí 100 Kč a můžete je zakoupit předem on-line nebo na místě, pokladny budou v den zápasu otevřeny od 12:30 hod. Pro naše fanoušky bude vymezen sektor D23 a D24.

Na stadionu bude nově k dispozici i sektor pro vozíčkáře hostí, k dispozici na toto utkání bude taktéž audiopopisný komentář pro nevidomě a zrakově postižené. Zájemci o vstupenky do sektoru vozíčkářů a na místa s audiopopisný komentářem si mohou zažádat na emailu: bezbarier@sparta.cz

Přijď na derby žen a podpoř naše fotbalistky v boji o titul! Utkání odvysílá od 14:00 živě 02 TV Sport, kde bude hostem i fotbalistka Slavie Tereza Krejčiříková.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články