B-tým v sobotu od 14:00 na Julisce | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu od 14:00 na Julisce

Slávistický B-tým se v rámci 19. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY utká v sobotu od 14:00 s pražskou Duklou.

Slávistická rezerva se po úspěšném domácím utkání proti Třinci, které vyhrála 3:1, představí v sobotu 18. března v rámci 19. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na půdě pražské Dukly od 14:00.

Vstupenky na utkání jsou v prodeji online a budou k dispozici také v den utkání na pokladnách stadionu.

Dukla má za sebou zatím jedno jarní utkání, ve kterém také porazila Třinec, a to 2:0. Druhý jarní zápas ve Varnsdorfu mají Pražané odložený. Svěřencům trenéra Petra Rady tak patří aktuálně dvanáctá příčka v tabulce s jednadvaceti body. Slávisté jsou na místě patnáctém s body devatenácti, kam poskočili po výhře nad Třincem v minulém kole, kterou zajistili svými góly Martin Šubert, Štěpán Beran a Václav Jurečka.

„S vítězstvím jsme moc spokojení. Dali jsme tři góly, mohlo jich být ale ještě více. Měli jsme skvělý vstup do druhé půle, ten byl raketový, zásadní moment zápasu. První poločas jsme hráli dobře, trochu jsme se ale uspali a byli jsme šetrnější, než jsme měli být. Mohli jsme Třinec dorazit, byly tam šance a nadějné brejky. Ve druhé půli jsme dali dva góly po pěkných akcích. Závěr bychom si představovali dohrát jinak, přesvědčivěji,“ takto hodnotil výhru nad Třincem hlavní trenér slávistické rezervy Marek Jarolím.

Utkání s Duklou můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články