Do Slavie přichází Channing Foster | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází Channing Foster

Novou posilou Slavie je Channing Foster. Čtyřiadvacetiletá ofenzivní hračka přichází z profesionální americké fotbalové ligy žen NWSL, v níž hrála za tým Chicago Red Stars. Sympatická záložnice bude oblékat slávistický dres s číslem třicet do konce sezony.

„Vždycky jsem chtěla zkusit zahraniční angažmá v Evropě a když za mnou přišel můj agent s možností hrát za Slavii, byla jsem nadšená. Hned jsem se snažila najít co nejvíce informaci o Slavii - je to skvělý tým a klub a já jsem nadšená že mám možnost tu být,“ říká Channing Foster nová posila žen.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo přivést po Heleigh Stackpole další hráčku z Ameriky. Je to hráčka, která dokáže odehrát všechny ofenzivní posty na hřišti. Vyniká dobrou orientací v pokutovém území soupeře a doufáme tedy, že se dokáže v zápasech golově prosadit,“ říká k nové posile asistentka trenéra Blanka Pěničková.

Čtyřiadvacetiletá hráčka je po Tamaře Morávkové a Heleight Stackpole třetí zimní posilou týmu žen. Channing Foster patří mezi ofenzivní hráčky, dokáže odehrát post záložnice i útočnice, v minulosti hrála za univerzitní ligu University of Mississippi v USA a poté profesionální ligu žen NWSL za tým Chicago Red Stars.

Channing přejeme hodně štěstí!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články