Online: Od 14:00 derby žen na Letné | SK Slavia Praha
Více

Online: Od 14:00 derby žen na Letné

Slávistky hrají od 14:00 první jarní derby sezony proti Spartě a to na hlavním stadionu soupeře v epet Areně. Jakou sestavu vybral pro tento důležitý duel trenér Karel Piták?

Trenérský tým udělal oproti minulému kolu s Ostravou hned několik změn. Do brány se postaví jistota týmu Olivie Lukášová, ve stoperské dvojici se vedle sebe postaví Diana Bartovičová se Simonou Necidovou. Kraje hřiště obstarají z levé strany Denisa Veselá s Michaelou Khýrovou, pravou stranu obstará Gabriela Šlajsová a Tamara Morávková. Střed zálohy bude ve složení Franny Černá, Martina Šurnovská a Heleigh Stackpole. V útoku bude Tereza Szewieczková.

Zdravotní problémy nepustí do hry Terezu Krejčiříkovou a Lucii Bendová.

Sestava: Lukášová, Veselá, Bartovičová, Necidová, Šlajsová, Khýrová, Šurnovská, Černá, Morávková, Stackpole, Szewieczková
Lavička: Keene, Kožárová, Tenkrátová, Růžičková, Divišová, Nekesa, Fuchsová

Zápas začíná v epet Areně od 14:00 a v přímém přenosu ho odvysílá 02 TV Sport.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články