Poslední volná místa na letních kempech | SK Slavia Praha
Více

Poslední volná místa na letních kempech

Na jubilejním desátém ročníku letních slávistických fotbalových kempů zbývají poslední volná místa. Nově otevíráme také kemp pouze pro dívky v Edenu.

V červenci budou v Praze, jejím okolí a po republice probíhat už tradiční letní slávistické kempy. Oficiální fotbalové kempy SK Slavia Praha nabízí jedinečnou možnost zažít specializované fotbalové a brankářské tréninky pod profesionálním vedením licencovaných mládežnických trenérů akademie klubu. Všechny fotbalové a brankářské tréninky vychází z metodiky a koncepce ve výchově talentů SK Slavia Praha.

V letošním roce jsme otevřeli sedm turnusů, které se rychle plnily, a nyní zbývají poslední jednotky volných míst.

Nově přidáváme také osmý turnus, který bude pouze pro dívky, které milují fotbal. Dívčí fotbalový kemp proběhne od 10. do 14. července v tréninkovém centru v Edenu a je určený pro dívky narozené v letech 2010 – 2015.

Tak neváhejte a registrujte se!

Více informací o letních slávistických kempech a registrace na ně naleznete zde.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články