B-tým v pátek od 17:00 v Příbrami | SK Slavia Praha
Více

B-tým v pátek od 17:00 v Příbrami

Slávistický B-tým čeká 22. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola se sešívaní představí na půdě Příbrami už v pátek 14. dubna od 17:00.

Už v pátek 14. dubna se slávistický B-tým představí na půdě Příbrami. Utkání začíná v 17:00 na stadionu Na Litavce. Přímým přenosem ho můžete sledovat na Sporttotal.cz.

Příbram do jarní části sezony vstoupila s třemi výhrami z pěti zápasů. Svěřenci trenéra Dušana Uhrina mladšího tak nadále okupují první příčku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s náskokem dvou bodů na druhou Karvinou.

Slávisté i přes povedený herní projev v minulém kole nestačili na severočeský Varnsdorf a prohráli 1:0. Sešívaní mohli skóre vyrovnat, následně i otočit, ale branky z důvodu ofsajdových postavení nebyly uznány. „Bylo to od nás dobré utkání, kluci tam nechali všechno. Byl to od nás fotbalový výkon. Proti celku, který hraje v horní části tabulky a bojuje o barážové pozice, jsme si vytvořili celkem dost šancí. Je to pak o tom, jestli se nám naše šance podaří proměnit, hodně to bylo o naší finální fázi. Dali jsme dva góly, oba bohužel z ofsajdu. Je potřeba z naší strany více míčů udržet, přinést tam více kvality a vytvořit na soupeře větší tlak,“ hodnotil utkání hlavní trenér Marek Jarolím.

V Příbrami utkání začíná v 17:00 a vstupenky budou k dispozici na pokladnách stadionu Na Litavce. Vstupné je 100,-

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články