B-tým proti Vlašimi už ve středu od 17:00 | SK Slavia Praha
Více

B-tým proti Vlašimi už ve středu od 17:00

Slávistický B-tým čeká 23. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou na domácí půdě Vlašim, už ve středu 19. dubna od 17:00.

ve středu 19. dubna slávistický B-tým vyzve na Xaverově Vlašim. Utkání začíná v 17:00 na Xaverově. Přímým přenosem ho můžete sledovat na Sporttotal.cz.

Vlašim se po podzimní části sezony podařilo odpíchnout od dna tabulky čtyřmi jarními výhrami. Aktuálně se svěřenci trenéra Martina Hyského nachází na osmém místě tabulky s třiceti body. V posledním kole v neděli 15. dubna ovšem Vlašim nestačila na Duklu a podlehla jí 3:4.

Slávisté 22. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na půdě Příbrami neodehráli. Utkání bylo odloženo z důvodu podmáčené hrací plochy. Náhradní termín utkání bude stanoven v nejbližších dnech.

Sešívaní se aktuální nachází na šestnáctém místě tabulky se ztrátou dvou bodů na patnáctého a tří bodů na třináctého v tabulce. K tomu mají svěřenci trenéra Marka Jarolíma jeden zápas k dobru.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Slávisti, přijďte nás podpořit na Xaverov!

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články