Podpořte Slavii v boji o titul i na cestě za hranice hřiště | SK Slavia Praha
Více

Podpořte Slavii v boji o titul i na cestě za hranice hřiště

Se startem nadstavbové části FORTUNA:LIGY spouští Slavia novou možnost, jak mohou fanoušci podpořit také charitativní aktivity pod záštitou Nadačního fondu Slavie. Při koupi vstupenek na zápasy finálové skupiny bude možné si vybrat z několika možností, jakou částkou přispět.

Rok 2023 se pro Slavii stává přelomovým. Byť se klub už dlouhodobě angažuje v dobročinných aktivitách, letos své kroky bude směřovat ještě mnohem dál - „Za hranice hřiště“. Jedním z klíčových kroků bylo založení Nadačního fondu Slavie, na jehož podporu nyní mohou přispět i samotní fanoušci. „Zjistili jsme, že našim fanouškům není pomoc a podpora nejen charitativních aktivit cizí. Během otevřených tréninků, kde bylo možné koupí vstupenky přispět na Nadační fond Slavie, se podařilo získat 136 tisíc korun. A právě proto jsme se rozhodli dát lidem možnost přispět i při koupi vstupenek na zápasy nadstavbové části a na všechny další zápasy v nové sezoně,“ upřesňuje CSR manažerka Slavie Michaela Schejbalová.

Při online nákupu vstupenky na webu Ticketportalu je možné vybrat z několika přednastavených variant, přičemž příspěvek je čistě dobrovolný a jeho výše začíná na symbolických 10 korunách.

Veškeré získané prostředky půjdou na konto Nadačního fondu Slavie, který se zaměřuje nejen na charitativní aktivity. Jeho účelem je především poskytování podpory

  • zdravotnickým zařízením a vážně nemocným pacientům, zejména v oblasti onkologické léčby dětí a mládeže
  • v oblasti vzdělávání a sportování mládeže
  • v oblasti ochrany životního prostředí
  • při mimořádných událostech nebo živelních pohromách

„Nadační fond Slavie vznikl spojením dvou silných partnerů v oblasti dobročinných aktivit, v nichž máme za sebou řadu zkušeností. Nyní chceme posunout laťku výš a pomáhat cíleně, systematicky a strukturovaně, napříč Českou republikou. Aktuálně zpracováváme podrobnosti k jednotlivým oblastem podpory, abychom mohli vypsat první granty a zároveň už máme první silné příběhy, které brzy představíme veřejnosti,“ říká David Ocetník, předseda správní rady Nadačního fondu Slavie.

Více informací a podrobností o činnosti Nadačního fondu Slavie naleznete na webových stránkách fondu.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články