B-tým v sobotu zavítá do Chrudimi | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu zavítá do Chrudimi

Slávisté po úspěšné dohrávce zavítají v sobotu v rámci 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY do Chrudimi. Utkání je na programu od 10:15.

V sobotu 6. května slávistický B-tým vycestuje na utkání v rámci 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY do Chrudimi. Zápas s MFK Chrudim je na programu od 10:15 na Stadionu Za Vodojemem. Vstupenky ke koupi on-line.

MFK Chrudim má za sebou dvě remízy 1:1, nejprve doma s Třincem a následně na Dukle. Východočechům aktuálně náleží deváté místo v tabulce s třiatřiceti body.

Slávisté mají za sebou úspěšnou dohrávku v Příbrami. Kdy v úterý na půdě Příbrami slávistická rezerva zvítězila po šesti kolech. „Určitě musím zápas hodnotit kladně, konečně jsme v naší situaci vyhráli. Pro nás to bylo takové pomyslné chycení naděje drápem, ve kterou věříme, opět můžeme o něco více. Herně hodnotím určitě dobře, až na začátek druhé půle nebo závěr, kdy už Příbram hru zjednodušila, jsme byli lepší mužstvo a měli jsme zápas pod kontrolou,“ hodnotil utkání v Příbrami asistent trenéra Pavel Trávník.

26. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY je na programu v sobotu 6. května od 10:15 v Chrudimi.

Slávisti, přijeďte nás podpořit.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články