B-tým v neděli proti Jihlavě | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli proti Jihlavě

Na slávisty čeká v neděli 27. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY ve kterém se střetnou s Jihlavou. Utkání je na programu na Xaverově od 10:15.

V neděli 14. května slávistický B-tým změří síly v rámci 27. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Jihlavou. Utkání proti Vysočině Jihlava je na programu na Xaverově od 10:15, přímým přenosem ho můžete sledovat na Sporttotal.cz.

FC Vysočina Jihlava má za sebou jednu výhru a jednu remízu z posledních šesti utkání. V posledním utkání jihlavští zaznamenali právě onu zmíněnou výhru, když doma porazili Třinec 2:1. Aktuálně svěřencům trenéra Michala Vávry náleží dvanáctá příčka v tabulce se ziskem jednatřiceti bodů.

Slávisté mají za sebou remízový duel v Chrudimi, kdy utkání skončilo bezbrankovou remízou. Sešívaní se díky této remíze posunuli na předposlední místo tabulky, ovšem jen díky rozdílu skóre. Se svými dvaceti šesti body mají stejně jako poslední Třinec. Čtrnáctá Opava má ovšem jen o bod více. „Zápas nenudil, byl plný emocí. Byli jsme jasně lepší, nebezpečnější, ale naše šance jsme neproměnili. Do penaltového okamžiku to mohlo být klidně 3:0. Na hřišti jsem viděl tým, který si jde jednoznačně za svým cílem udržet druhou ligu. Po chycené penaltě už jsme ale remízu brali všemi deseti. Honza Stejskal měl střelce skvěle načteného, dobře to vyčíhal a zachránil nás,“ zhodnotil remízové utkání s Chrudimí trenér B-týmu Marek Jarolím.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Slávisti, přijďte B-tým podpořit na Xaverov!

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články