Slavia hostila turnaj týmů z dětských domovů | SK Slavia Praha
Více

Slavia hostila turnaj týmů z dětských domovů

V minulém týdnu proběhl v areálu Slavie kvalifikační turnaj 20. ročníku DD Cupu. Tradiční fotbalový turnaj dětských domovů má podporu klubu od samého počátku a letošní rok nebyl výjimkou.

V rámci partnerství poskytla Slavia zdarma hrací plochu, zázemí a červenobílé odměny pro všechny účastníky.

Vítězem kvalifikačního turnaje v Edenu se stalo družstvo z Unhoště. Na druhém místě skončil tým Dolního Lánova. Oba tyto celky si zajistily účast na finálovém turnaji, který se odehraje 20. června 2023 na Stadionu přátelství na Strahově. Patronem celého projektu DD Cup je Česká fotbalová reprezentace.

Ceny i další zkušenosti do fotbalového života předal mladým hráčům Ondřej Kričfaluši.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články