ONLINE: Od 13:00 venku proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 13:00 venku proti Liberci

Po mistrovských oslavách a vítězném derby se Spartou čeká fotbalistky Slavie odehrát poslední ligové utkání na hřišti Liberce. Utkání začíná od 13:00 na stadionu U Nisy. Jakou sestavu vybral trenérský tým?

Pro závěrečné utkání ligové sezony udělal trenér Karel Piták v sestavě několik změn oproti domácímu zápasu se Spartou.

V základní sestavě nastupuje v brance Tereza Fuchsová, na pravé straně obrany Denisa Veselá, na levé Gabriela Šlajsová. Ve stoperské dvojici dnes nastupuje dnešní oslavenkyně Diana Bartovičová s Alikou Keene. Střed zálohy tvoří Denisa Tenkrátová, Haleigh Stackpole a Channing Foster. Na stranách zálohy bude pracovat Kristýna Růžičková a Tamara Morávková, v útoku nastupuje střelkyně Tereza Kožárová.

Trenérům nejsou ze zdravotních důvodů k dispozici Tereza Krejčiříková, Tereza Szewieczková a Simona Necidová.

Sestava: Fuchsová, Šlajsová, Keene, Bartovičová, Veselá, Tenkrátová, Stackpole, Růžičková, Foster, Morávková, Kožárová
Lavička: Lukášová, Nekesa, Šurnovská, Černá, Divišová, Bendová, Goretkiová

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články