B-tým ve středu vyzve od 17:00 Líšeň | SK Slavia Praha
Více

B-tým ve středu vyzve od 17:00 Líšeň

V posledním domácím utkání sezony slávistický B-tým čeká 29. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, ve kterém vyzvou na domácí půdě Líšeň. Utkání je na programu ve středu na Xaverově od 17:00.

Ve středu 24. května slávistický B-tým změří síly v rámci 29. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Líšní. Utkání proti Líšni je na programu na Xaverově od 17:00, přímým přenosem ho můžete sledovat na Sporttotal.cz.

SK Líšeň v posledních třech utkání zaznamenala čtyři body, díky remíze s Opavou a výhře nad Třincem, který v minulém kole porazila 1:0. Líšni náleží čtvrté místo v tabulce se ziskem čtyřiceti šesti bodů.

Slávistický B-tým v minulém kole podlehl na půdě Karviné lídrovi tabulky i přes houževnatý výkon 3:0. I přes porážku se ale sešívaní drží stále mimo sestupové příčky. Na poslední Třinec mají sešívaní náskok dva body, na předposlední Opavu jeden.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Utkání s Líšní začíná na Xaverově v 17:00. Přijďte slávistický B-tým podpořit v posledním domácím utkání a na cestě za udržením druhé nejvyšší soutěže. Slávisti, těšíme se na vás!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články