Poslouchejte nový Totální podcast s Dekretem | SK Slavia Praha
Více

Poslouchejte nový Totální podcast s Dekretem

V pořadí čtvrtý díl Totálního podcastu je věnovaný fanouškům. Mezi jejich zástupce se, společně se svým kolegou z projektu Za čárou Vlajkonošem, řadí Michal „Dekret“ Husa. S Michalem Půrem se bavili o dění na tribunách, pohledu médií a veřejnosti na fans nebo hudební tvorbě věnované Slavii.

Čtvrtý díl Slavia – Totálního podcastu s raperem a spoluautorem podcastu Za čárou Dekretem naleznete od dnešních 9:00 naSpotify, Apple podcasts a YouTube Slavia TV. Brzy i na Google podcasts.

Natáčeli jsme před domácím zápasem 3. kola nadstavby FORTUNA:LIGY s Viktorií Plzeň.

Poslechněte si i nový song Dekreta „Bože, ochraňuj Slavii“ k 130 letům našeho klubu.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články