ONLINE: Od 18:00 derby žen ve finále poháru FAČR | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 derby žen ve finále poháru FAČR

Slávistky bojují po zisku mistrovského titulu o další velkou trofej a to o pohár žen FAČR. Trenér Karel Piták posílá do finálového utkání proti Spartě na stadionu ve Vlašimi tuto sestavu.

Poslední letošní utkání odchytá jednička týmu Olivie Lukášová, před ní nastoupí kapitánka Diana Bartovičová s Alikou Keene. Na levé straně hřiště bude spolupracovat Michaela Khýrová s Denisou Veselou, na pravé Gabriela Šlajsová s Petrou Divišovou. Střed hřiště bude mít na starosti Haleigh Stackpole, Franny Černá a Denisa Tenkrátová, která v sestavě nahrazuje zraněnou Martinu Šurnovskou. V útoku začne nejlepší střelkyně ligy Marjolen Nekesa.

Trenérům nejsou ve finále ze zdravotních důvodů k dispozici Simona Necidová, Martina Šurnovská, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Sestava: Lukášová, Šlajsová, Keene, Bartovičová, Khýrová, Tenkrátová, Černá, Stackpole, Divišová, Nekesa, Veselá
Lavička: Fuchsová, Bendová, Růžičková, Morávková, Foster, Kožárová, Kroupová

Utkání můžete sledovat od 18:00 prostřednictvím streamu na FAČR.tv a také na sportovním kanálu ČT sport Plus.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články