Novým mediálním partnerem Slavie je platforma Seznam.cz | SK Slavia Praha
Více

Novým mediálním partnerem Slavie je platforma Seznam.cz

Nejstarší český klub oznámil další výraznou posilu. SK Slavia Praha uzavřela mediální partnerství se společností Seznam.cz, technologickým lídrem a tuzemskou internetovou jedničkou. Spojení dvou silných značek má za cíl zviditelnit sportovní i další strategické aktivity Slavie v očích české veřejnosti.

Cílem partnerství je informovat, inspirovat a šířit společné hodnoty, kterými jsou: fair play, otevřenost, a potřeba neustále se zlepšovat i přicházet s inovativními postupy. Na hřišti i mimo něj. Mediální partnerství zahrnuje komunikační, marketingovou a obchodní spolupráci. Klub od partnerství očekává zvýšení zájmu veřejnosti o dění kolem klubu i celkové zlepšení prestiže fotbalu. Slavia ani v tomto případě neopomíná význam společenské odpovědnosti, která je nedílnou součástí její DNA.

„Chceme dosáhnout vyšší návštěvnosti našich zápasů i jejich sledovanosti a získat také více investic do rozvoje infrastruktury se zaměřením na mládež i na činnosti v oblasti společenské odpovědnosti. Spojení se se Seznamem je logickým krokem ke splnění těchto cílů. Pokud chcete svojí filozofií a příběhem oslovit co nejvíce lidí, spojíte se s těmi nejlepšími. Mám radost i z toho, že je v Seznamu velké množství slávistů. Taková spolupráce je pak nejen ku prospěchu klubu a jeho okolí, ale také zahřeje fanouškovské srdce. Zároveň budou ze spolupráce benefitovat i kluboví partneři a sponzoři. Ještě více se pak v rámci strategické komunikace zaměříme také na aktivity z naší CSR strategie Za hranice hřiště,“ uvedl ke spolupráci Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva SK Slavia Praha.

Slávističtí fanoušci se mohou těšit například na exkluzivní obsah v médiích spadajících pod Seznam. „Coby česká firma rádi podporujeme tuzemské sportovní aktivity a vím, že naši uživatelé vítají podrobné informace o zápasech, hráčích a strategiích. Ty jim budeme rádi přinášet v té nejlepší kvalitě, například prostřednictvím naší domovské stránky, portálu Sport.cz nebo publikační platformy Seznam Médium a klub podpoříme i marketingově,“ řekl Jiří Vítek, ředitel divize Obsahových služeb a sociálního ekosystému Seznam.cz.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články