Filip Horský prodloužil smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Filip Horský prodloužil smlouvu se Slavií

Dvacetiletý útočník Filip Horský prodlužuje smlouvu se Slavií do roku 2027. Následně míří na roční hostování do Liberce.

Dvacet šest utkání a sedm vstřelených branek, z toho hned pět v po sobě jdoucích zápasech, do kterých zasáhl. To je bilance Filipa Horského z uplynulé sezony, kterou strávil na hostování v druholigové Vlašimi.

Filip přišel do slávistické akademie ve svých třinácti letech z Táborska. Ve Slavii prošel žákovskými a dorosteneckými kategoriemi až do B-týmu, za který v sezoně 2021/2022 nastoupil v ČFL do patnácti utkání a vstřelil čtyři branky. Ve stejné sezoně si odbyl svůj debut za A-tým, když nastoupil v utkání MOL Cupu proti Zlínu. Následně si připsal také první ligové minuty a naskočil i do utkání Evropské konferenčí ligy proti Fenerbachce.

V zimě roku 2022 zamířil na hostování do Mladé Boleslavi, kde strávil jarní část sezony. Uplynulou sezonu nastupoval za druholigovou Vlašim.

Nyní dvacetiletý útočník prodlužuje smlouvu se Slavií do roku 2027.

„Znamená to pro mě hodně, moc si toho vážím. Jsem rád za důvěru, kterou ve mě Slavia vložila a doufám, že jí to splatím výkony na hřišti a v co nejbližší době také nějakým úspěchem“, nechal se slyšet po podpisu smlouvy Filip Horský.

Nyní Filip Horský míří sbírat své další ligové zkušenosti na hostování do Liberce. Hodně štěstí Filipe!

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články