Děkovačka splnila Pavlovi jeho hvězdné přání | SK Slavia Praha
Více

Děkovačka splnila Pavlovi jeho hvězdné přání

Navzdory tomu, že patnáctiletý Pavel ze Šumavy trpí vážným onemocněním nervové soustavy, bedlivě sleduje veškeré dění okolo fotbalové Slavie. Proto je dalším, kterému jsme splnili jeho hvězdné přání.

Fotbal je Pavlova celoživotní vášeň. Stejně jako láska k sešívaným barvám, kterou prožívá s celou svojí rodinou. Společně s organizací Zlatá rybka jsme se mu rozhodli splnit jeho velké přání. Potkat se s hráči a zažít slavnou děkovačku. Trochu jinak.

Poslední zápas sezony, poslední zápas Petera Olayinky. Pavlova nejoblíbenějšího hráče. I proto byl prvním dárkem dres podepsaný přímo od naší novodobé legendy. Pavel si ho hned oblékl a s celou rodinou vyrazil na speciální místa v E-Toro Lounge. Tam si užil střelecký koncert Václava Jurečky.

Těsně před jeho koncem pak přišlo něco, co nečekal. Závěr zápasu totiž strávil společně a našimi hráči. Včetně děkovačky. Při té se našemu vzácnému hostovi věnoval Ondřej Kolář. Pavel si rituál Tribuny Sever s A-týmem i zbytkem stadionu užil natolik, že při rozhovoru těžko hledal slova. Nadšením skoro oněměl.
Jak se Pavlovi hvězdné přání líbilo se můžete podívat ve videu.

Aktuálně

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

14. 5. 2024
V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

MATCHDAY derby. Když si nemůžeš zařvat gól...

14. 5. 2024
V 311. derby branka nepadla, slávisti na čelo tabulky i tři kola před koncem nadstavby ztrácí čtyři body. Kamery MATCHDAY byly na střetu nejlepších týmů soutěže v sobotu přítomné.

Zápas s Plzní bez bariér

14. 5. 2024
Druhý domácí zápas FORTUNA:LIGA FINÁLE proti Plzni se ponese ve znamení květnového tématu klubové společenské zodpovědnosti, a to "bez bariér".

Další články