Slavia získala tři ocenění v Ceně Lukáše Přibyla | SK Slavia Praha
Více

Slavia získala tři ocenění v Ceně Lukáše Přibyla

Slavia byla oceněna v rámci Ceny Lukáše Přibyla, která odměňuje kluby za komunikaci s fanoušky, hned ve třech kategoriích. Cenu si klub odnesl v oblasti Fan experience, CSR aktivit a práce s hostujícími fanoušky.

Cena Lukáše Přibyla od sezony 2015/2016 akcentuje marketingové a komunikační aktivity ligových klubů. Na výběru se podílí odborná porota složená z expertů z oboru, zástupců LFA i samotných klubů příslušné soutěže.

Slavia ovládla kategorii CSR, v níž se přenesla Za hranice hřiště a pod záštitou Nadačního fondu Slavie pomáhala v řadě oblastí. Příkladem jsou Hvězdná přání, dražba podepsaných dresů od Iron Maiden na pomoc malé Terezce, akce Pohybem pro Paraple, dlouhodobá spolupráce se sdružením DONOR či iniciativa Ukliďme Česko.

Druhou cen si klub připsal za projekt #SlaviaFest, který posunul červenobílý zážitek nad rámec devadesáti minut hry a za branami Edenu vytvořil místo společného setkávání, gastronomických zážitků a předzápasové zábavy.

V letošním ročníku se poprvé vyhlašovala také kategorie reflektující práci s hostujícími fanoušky při domácích utkáních. „Hodnotily se podmínky na stadionech, samozřejmě především v sektorech pro hostující fanoušky. Významným kritériem bylo i nastavení ticketingu, chování pořadatelské služby a další servis pro fanoušky hostů během zápasu,“ vysvětlil project development manager LFA Štěpán Hanuš s tím, že o vítězství Slavie rozhodly hlasy SLO jednotlivých klubů FORTUNA:LIGY.

V celkovém hodnocení se Slavia umístila na druhém místě. Všech ocenění si velmi vážíme a děkujeme každému, kdo se na úspěchu podílel!

Aktuálně

ONLINE: Od 17:00 na Slovácku

18. 5. 2024
V předposledním kole Finále FORTUNA:LIGY se slávisté představí v Uherském Hradišti. Jakou základní sestavu vybral trenérský štáb?

Totální podcast se Stanislavem Vlčkem

18. 5. 2024
Bývalý kanonýr a hrdina legendárního večera na Strahově. Dnes vedoucí A-týmu. Stanislav Vlček se v novém díle Totálního podcastu rozpovídal o Slavii, Belgii nebo o tom, jaké je to starat se o kabinu, ale přitom být stále její součástí.

U17 mistrem republiky!

18. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 si díky výhře 3:1 v Liberci zajistili s předstihem mistrovský titul. Tým pod vedením hlavního trenéra Jaroslava Machače navíc stále drží obdivuhodnou sérii 12 vítězství v řadě, kterou může v posledním kole ještě prodloužit.

Další články