Tomáš Rigo přestupuje do Baníku Ostrava | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Rigo přestupuje do Baníku Ostrava

Dvacetiletý slovenský záložník Tomáš Rigo přestupuje ze Slavie do Baníku Ostrava. Součástí transferu je předkupní právo.

Rigo do Slavie přišel v roce 2018 z Ružomberoku, za první tým debutoval 10. prosince 2020 v utkání základní skupiny Evropské ligy proti Leverkusenu. Jeden start si připsal v březnu 2021 v MOL Cupu proti Karlovým Varům, ligovou premiéru okusil stejný rok v předposledním kole mistrovské sezony 2020/21 proti Jablonci.

Poslední dva roky hostoval ve Vlašimi, v uplynulé sezoně odehrál 29 utkání a třikrát se střelecky prosadil. Týmu pomohl ke konečné jedenácté příčce, o rok předtím si modrobílém dresu středočeského klubu zahrál baráž proti Teplicím. Rigo je členem slovenského národního týmu do 21 let, v osm dní starém přátelském utkání proti Rakousku zaznamenal jednu branku.

Tomášovi děkujeme a přejeme hodně štěstí v novém působišti.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články