Informace pro fanoušky do Budějovic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Budějovic

V neděli 30. července pojede Slavia na venkovní zápas do Českých Budějovic. Přečtěte si informace k výjezdu pro fanoušky.

Utkání v Českých Budějovicích se hraje v neděli 30. července od 15:00, v příštích dnech ještě budeme článek doplňovat o další informace.

Vstupenky na zápas

Část vstupenek dostanou k dispozici fanouškovské organizace, druhá část šla do prodeje online 21. července v 10:00. Aktuálně jsou vstupenky vyprodané.

Jedete-li na výjezd

  • Vlakem

Tribuna Sever plánuje pro fanoušky společnou cestu vlakem přímo z Prahy do Českých Budějovic. Vlak IC 535 Jižní expres vyjíždí ve 12:21 z pražského Hlavního nádraží a ve 12:25 zastaví v zastávce Praha - Eden. Po konci zápasu se pojede zpět vlakem EC 334 Jižní expres v 17:57 a před Hlavním nádražím také zastaví v zastávce Praha - Eden.

  • Autem

Adresa stadionu je Střelecký ostrov 3, 370 21 České Budějovice. Pokud se na zápas chystáte autem, můžete auto zaparkovat buďto přímo u sektoru hostí, nebo u prodejen Lidlu a Billy. Parkoviště naleznete na mapě níže.

Pochod

Pochod povede z nádraží jakmile dorazí vlak (cca 14:01) a povede přímo na stadion.

Přístup do sektorů Slavie

Pro fanoušky Slavie bude připraven sektor hostí, který má samostatný vstup (viz náhled níže) a sektor vedle sektoru hostí. Vstup do sektoru hostů bude otevřen od 14:00, ve stejný čas se otevírá i celý stadion. Žádáme naše fanoušky, aby dorazili k sektoru včas, aby stihli projít přes bezpečnostní kontroly do hlediště ještě před začátkem utkání.

Úklid v sektoru

I v nové sezoně budeme pokračovat v úspěšném projektu úklidu sektorů hostů, na místě budou připravené pytle na odpad. Vhazujte prosím odpad primárně do připravených pytlů, usnadníte tak úklid fanouškům, kteří se opět mohou zapojit dobrovolně po zápase. Případné informace získáte u klubového SLO Martina Bendy nebo u stevardů ve vestách. Děkujeme!

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol.

Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.

Během zápasu přímo sektoru hostí budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stevardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie.

Po skončení utkání

Po konci zápasu budeme čekat na pokyn pořadatele a policie pro opuštění stadionu, nemělo by to trvat více než 15 minut (v závislosti na okolnostech).

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O výkonu, stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články