Matěj Valenta bude hostovat ve Slovácku | SK Slavia Praha
Více

Matěj Valenta bude hostovat ve Slovácku

Třiadvacetiletý záložník Matěj Valenta míří na roční hostování do týmu Slovácka. V případě zájmu si klub může mládežnického reprezentanta v zimní přestávce stáhnout zpět.

Valenta v uplynulé sezoně hostoval v Liberci, nastoupil do 22 utkání, dvakrát skóroval a zapsal i jednu asistenci. Představil se také na nedávném ME hráčů do 21 let.

181 centimetrů vysoký záložník ve Slavii působil od přípravky, v sezoně 2018/2019 si připsal za první tým sešívaných dva starty. Do Edenu se vrátil oklikou přes Ústí nad Labem a České Budějovice, kde prožil úspěšné dvě sezony. Červenobílý dres navlékl naposledy v předkole Evropské konferenční ligy proti St. Josephs, 28. července 2022 při výhře 7:0 odehrál celé utkání.

Tým z Uherského Hradiště v loňské sezoně obsadil ve FORTUNA:LIZE pátou příčku.

Matěji, držíme palce, ať se ti na nové adrese daří!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články