Bican Cup pomáhá ve spolupráci s Nadačním fondem Slavie | SK Slavia Praha
Více

Bican Cup pomáhá ve spolupráci s Nadačním fondem Slavie

Bican Cup pomáhá ve spolupráci s Nadačním fondem Slavie na Nadaci Leontinka. Veškerý výtěžek z turnaje poputuje skrze Nadační Fond Slavie do rukou Nadace Leontinka na podporu nevidomých sportovců. 40. ročník turnaje Bican Cup, pořádaný akademií SK Slavia Praha, proběhne 12. – 13. srpna na Xaverově.

Před třemi lety se poprvé objevilo spojení Bican Cupu a Nadace Leontinka, se kterou už dlouhodobě spolupracuje mládežnická akademie SK Slavia Praha. Výjimkou nebude ani jubilejní 40. ročník turnaje, kdy Bican Cup opět podpoří Nadaci Leontinka a nevidomé sportovce, letos už také ve spolupráci s Nadačním fondem Slavie. V letošním roce budeme Nadaci Leontinka přispívat třemi způsoby.

Nadace Leontinka už od roku 2005 přináší světlo do života lidem se zrakovým postižením, především dětem a mladým lidem. Pomáhá jim s integrací do běžného života v rámci vzdělání, společenských, sportovních i jiných volnočasových aktivit. Od svého založení systematicky podporuje střediska rané péče po celé České republice. Šíří také osvětu mezi vidícími a snaží se o propojování obou světů. Nadace Leontinka shromažďuje prostředky především prostřednictvím darů od individuálních dárců, partnerů a sponzorů či benefičních akcí. Finanční prostředky a nefinanční dary poté nadace rozděluje v rámci grantového řízení mezi jednotlivé projekty, zaměřené na pomoc konkrétním institucím a konkrétním dětem.

ÚČASTNÍCI TURNAJE

Týmy, které se jubilejního ročníku turnaje zúčastní, mohou přispět libovolnou částkou formou startovného.

NÁVŠTĚVNÍCI TURNAJE

Vstupné na turnaj je oba dny zdarma. Přispět ale mohou návštěvníci turnaje u pořadatelského stanu, který se bude nacházet v prostoru mezi hřišti, dobrovolným příspěvek do zapečetěné kasičky Nadace Leontinka.

PŘÍMÉ PŘENOSY Z UTKÁNÍ

Třetím pilířem možnosti přispívání je možnost zakoupit si přímý přenos z utkání. Sledování přímých přenosů si můžete zakoupit v třech různých balíčcích. Prvním balíčkem jsou všechny utkání z prvního hracího dne, druhým balíčkem jsou utkání z druhého hracího dne, včetně finále. Tyto balíčky stojí jeden 130,-. Ve třetí variantě můžete využít výhodné nabídky pro zakoupení obou dnů za zvýhodněnou cenu 200,-. Všechny tyto vybrané peníze poputují rovněž do rukou Nadace Leontinka.

Veškeré vybrané peníze budou následně skrze Nadační fond Slavie předány do rukou Nadace Leontinka.

Více informací o Nadaci Leontinka.

Přímé přenosy z utkání naleznete zde.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články